Line 6 HD Pro, TC G Major 2, GCX, 4CM, Effects Loop Question

Q & A for building and interfacing your rack gear with Ground Control Pro and GCX-based systems.
Post Reply
Satch4u3
Posts: 11
Joined: Mon May 16, 2011 4:38 pm

Line 6 HD Pro, TC G Major 2, GCX, 4CM, Effects Loop Question

Post by Satch4u3 » Fri Jul 27, 2012 7:34 am

Hi guys. I recently purchased a new Line 6 POD HD Pro to integrate with my current setup. This is guitar into GCX, which has front end effects from loops 1 to 4. I also have a G Major 2 in the loop of my Mark V, that doesn’t go through the GCX at the moment.

What I am looking to do is connect all devices including the POD HD Pro and Gmajor 2 to the GCX. How would I connect all this to the GCX using the HD Pro with the 4 cable method, while still using my GMajor 2 in the loop as well?

JohnClark
Posts: 7383
Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Location: The Lab

Re: Line 6 HD Pro, TC G Major 2, GCX, 4CM, Effects Loop Ques

Post by JohnClark » Mon Jul 30, 2012 4:20 pm

What is your preferred signal path?

Will you be using the HD Pro as an alternative preamp section?
------------------====Cheers!====------------------
Image
---------==Voodoo Lab Magician & Tech==---------

Satch4u3
Posts: 11
Joined: Mon May 16, 2011 4:38 pm

Re: Line 6 HD Pro, TC G Major 2, GCX, 4CM, Effects Loop Ques

Post by Satch4u3 » Tue Jul 31, 2012 5:01 am

My prefered signal path would be to use the Pod for front end effects and along with the GM2 for post preamp effects. But I would also love to hear a way to hook this up and use the pod as an alternate preamp path.

Post Reply