It is currently Fri Aug 17, 2018 5:48 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Multiple GCXs to a ground control
PostPosted: Tue Mar 27, 2018 4:28 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 29, 2017 10:40 am
Posts: 15
i had 4 GCX Units chained together since then I have redone my rig now that I’m reconnected the first GCX acceps commands but not of the others .I can connect the ground control to any of the 4 GCX units and all 4work fine separately but as soon as I chain any of the together is any order using any of several MIDI cables only the first GCX switches or shows any LEDS flashing off and on.
I. Gonna assume there is a setting that I’m missing any advice


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multiple GCXs to a ground control
PostPosted: Tue Apr 03, 2018 12:34 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 7037
Location: The Lab
Was the Ground Control Pro re-initialized? If so, you do have to tell the Ground Control Pro that you will be controlling multiple GCXs. Have you enabled all four GCX units?

Look to the Expanders section in Setup Mode to turn all four GCXs to "ON".

Let us know how it goes!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multiple GCXs to a ground control
PostPosted: Tue Apr 03, 2018 2:43 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 29, 2017 10:40 am
Posts: 15
I had done these things already and no luck.
After sever attempts of unplugging and replugging eventually everything several times it all works now


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: