It is currently Fri Aug 17, 2018 5:45 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gcp button #2 doesn’t work all the time.
PostPosted: Sun Mar 25, 2018 10:12 am 
Offline

Joined: Sun Mar 25, 2018 9:36 am
Posts: 1
This has been asked some where before, but I’m new here.
My #2 button on bottom of ground control pro will work if you
Press it 20x’s. Took it apart looked at spring and it makes contact
Any help on how to fix or where to buy new switch.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gcp button #2 doesn’t work all the time.
PostPosted: Tue Apr 03, 2018 12:22 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 7037
Location: The Lab
Feel free to give us a call or write to info@voodoolab.com so we can get a fix underway.

As far as the button not working all the time, is it just that the attached MIDI gear doesn't always respond, or does the Ground Control Pro screen not always change to show Preset 2 being loaded?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


cron