It is currently Fri May 25, 2018 4:14 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ground Control Pro Compatible Audio Loop Swtichers
PostPosted: Sun Feb 11, 2018 3:55 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 06, 2013 9:18 am
Posts: 1
Hi,

I just bought a new ground control pro and a gcx audio switcher from voodoo lab! I'm tearing down an enormous pedal train pro board with 10 effects pedals.

So I'm looking at having to give up a pedal or two somewhere to adapt to the gcx(only 8 loops) or I need to expand. Also I don't have room in my current rack to add another gcx, so I'm looking at a smaller alternative(possibly the hex switch) that could fit in the pedal board drawer.

Here is my question:

Will the ground control pro work both with the gcx and the hex switchers together? Also, I don't really need another 6 loops as in the hex. Is there another looper/switcher with say only 2 thru 4 loops that would also work to expand me to 10 thru 12 loops, that may be a little less costly than adding the hex? I also may want to do channel and reverb switching on my fender hot rod deluxe combo amplifier. I'm not sure how many loops it take to do both the channel and reverb switching.

Thanks in advance for your help!

Dave


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ground Control Pro Compatible Audio Loop Swtichers
PostPosted: Tue Feb 13, 2018 1:15 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6986
Location: The Lab
Ground Control Pro will certainly work with both GCX and HEX switchers, no problem!

It may be a little late to say, but a pair of HEX switchers would probably work better for you than a GCX and something else. We even have a bracket to mount two HEX switchers into a single rack space. HEX can also sit right on the rack drawer with the pedals it controls.

We do not currently have a smaller loop switcher than HEX.

The amp switching control will likely need a custom cable or a modification to the footswitch. Exactly which model is your amp... I thought the footswitch for this amp had just the two buttons (Channel and Gain/More Gain)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: