Voodoo Lab
http://www.voodoolab.com/forum/

Ground Control With Grandmeister
http://www.voodoolab.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=8394
Page 1 of 1

Author:  gdef [ Fri Sep 08, 2017 2:54 pm ]
Post subject:  Ground Control With Grandmeister

Just picked up a Grandmeister and found a Ground Control to use with it. I have it set for the 4 channels/ 128 Presets. It's the other 8 switches I'm not sure what all I can do with. I know I can do the basic on/off functions for boost, reverb etc, but can one be set up for tap tempo, or to select between the different modulations effects? In short looking to see what the possibilities for these 8 switches are so I can layout my ground control to it's maximum potential.

Author:  JohnClark [ Fri Sep 08, 2017 8:44 pm ]
Post subject:  Re: Ground Control With Grandmeister

You can use the Instant Access buttons on your Ground Control Pro to do any of the functions shown in the MIDI Implementation Chart/Controller List in the Grandmeister Manual.

You will need to set Each Instant Access button to send on the MIDI Channel you are using for the Grandmeister and set the matching Controller Number for the function you want to control. Look to the MIDI Continuous Controller On/Off section of the Ground Control Pro manual under Setup for details on how to set the buttons.

Let us know if you get stuck!

Author:  gdef [ Mon Sep 18, 2017 2:53 pm ]
Post subject:  Re: Ground Control With Grandmeister

Thanks I was able to set some of this up, Still working on the others, will definitely post again if any problems.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/