It is currently Fri Nov 24, 2017 4:57 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: axe fx 2 ,trying to assign CC123
PostPosted: Mon Jun 05, 2017 4:54 am 
Offline

Joined: Mon Jun 05, 2017 4:46 am
Posts: 2
Hi Guys ,
I knew and need help , Im trying to assign CC 123 from the axe fx 2 , but when i enter set up mode/instant access , i can only get to up to number CTL 120 on the GCP


Please Help

PK


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: axe fx 2 ,trying to assign CC123
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 12:50 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6760
Location: The Lab
Yea, the Ground Control Pro does only go up to Control Change 120. If the AxeFX 2 won't allow you to map that parameter to another Control Change then you could get something like the MIDI Solutions Event Processor to translate an incoming message to Control Change 123 on whatever MIDI channel you like.

Control Changes above 120 were originally left out on the Ground Control due to them being reserved for special functions per MIDI spec as "Channel Mode Messages". Probably not the best reason, but I have to say that in all my time working here I think this is the first time it has ever come up! I know it doesn't help now, but I'll see about getting these included in any future update we do.

I hope that helps!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: axe fx 2 ,trying to assign CC123
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 2:13 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 05, 2017 4:46 am
Posts: 2
Thanks so much for your help , I really appreciate it


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: