Voodoo Lab rack mount preamp

Q & A for building and interfacing your rack gear with Ground Control Pro and GCX-based systems.
Post Reply
woodshed
Posts: 3
Joined: Wed May 13, 2009 8:13 am

Voodoo Lab rack mount preamp

Post by woodshed » Wed May 13, 2009 8:18 am

The redesigned Voodoo Lab preamp has been more than a year "on the drawing board". Will we see it this year or has the rack mounted tube preamp with built in cab simulation been dropped from the line? I ask because I had money down on one last year & after 6 months of waiting, I got my money back. I'm still interested in it, though. What's up?

Chugs
Posts: 11
Joined: Mon May 11, 2009 6:10 am

Re: Voodoo Lab rack mount preamp

Post by Chugs » Wed May 13, 2009 3:47 pm

I am also interested in this. A Voodoo lab preamp would look dandy in my rack next to my GCX. I'm all about coordination. :)

woodshed
Posts: 3
Joined: Wed May 13, 2009 8:13 am

Re: Voodoo Lab rack mount preamp

Post by woodshed » Wed May 13, 2009 3:58 pm

It's quite frustrating, actually. The preamp has been on the product page all this time but you can't get one. That's misleading.


Josh Fiden
Site Admin
Posts: 177
Joined: Tue Mar 10, 2009 11:36 pm

Re: Voodoo Lab rack mount preamp

Post by Josh Fiden » Thu May 14, 2009 7:10 pm

Thanks for all the interest in our preamp! I'm sorry about the confusion. I'll try to have the web page updated within the next day or so.

We are actively working on this. The hardware is done, but we have been making changes to the MIDI implementation to make it as "plug and play" as possible in a variety of configurations. Some people will use it with a more full featured foot controller, such as our Ground Control Pro, others with a controller that can only send program change on a single channel. You can call up presets from our Commander, and all of these choices must work with and without its dedicated MIDI footswitch patched inline.

Thanks again for the interest. It will be worth the wait.

Regards,
Josh Fiden
Founder / CEO

woodshed
Posts: 3
Joined: Wed May 13, 2009 8:13 am

Re: Voodoo Lab rack mount preamp

Post by woodshed » Fri May 15, 2009 7:12 pm

FYI.....SpectrumAudio does not have one.

Post Reply