Voodoo Lab
http://www.voodoolab.com/forum/

first preset on "4 Preset/bank" mode sends no commands?
http://www.voodoolab.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=3587
Page 1 of 1

Author:  thuggyBear [ Wed Apr 04, 2012 12:07 pm ]
Post subject:  first preset on "4 Preset/bank" mode sends no commands?

When I have my Ground Control in "4 Preset/bank" mode, when I step on Bank 0, Button 1 (on the bottom left) it sends no signal (at least, none that Bome's MIDI translator can see).

changing to presets 02, 03, 04 give these commands, respectively: C0 00, C0 01, C0 02

Switching to preset 01, from any other preset, send no command I can see.

Switching to bank 01, all four buttons send signals when pressed:

11, 12, 13, 14 send C0 03, C0 04, C0 05, C0 06

[edit]

Figured it out. I had to change my device to start at 0, not 1.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/