It is currently Mon Nov 20, 2017 7:47 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Programming Ground Control -- HELP!
PostPosted: Thu May 07, 2009 3:21 pm 
Offline

Joined: Thu May 07, 2009 3:18 pm
Posts: 4
Hello all,

I am using a GC and 3 GCX switchers.

Two Issues:

1.) Am I able to change the 4 presets on the bottom when using the 4 Presets/Easy Access Mode to different presets??

2.) Since I am using so many loops, is there a way to change what loops I am using on my 8 easy access settings? For example is there a bank feature that I can scroll through to change the 8?

Thanks in advance!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Programming Ground Control -- HELP!
PostPosted: Thu May 07, 2009 11:54 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Mar 10, 2009 11:36 pm
Posts: 177
You can create presets which set all 24 loops on the GCX switchers. If you are setup as 4 presets/bank, then you have the other 8 buttons for instant access. You can assign each instant access to any of the 24 GCX loops.

In general, having instant access buttons which change their function with different presets or banks is very confusing to use. Most players will label the instant access buttons with their function. However, we are considering options to expand the number of instant access buttons available and will have some solution for a future release.

Regards,

Josh Fiden
Founder / CEO


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Programming Ground Control -- HELP!
PostPosted: Fri May 08, 2009 3:22 pm 
Offline

Joined: Thu May 07, 2009 3:18 pm
Posts: 4
So, I am limited to just 4 presets no matter what? When using easy access mode.

For example:

Say I have a 10 song set-list.
I have 4 different presets for each song.
Can I make more than 4 presets on the bottom row? By switching the bank or something? If not, how do I do that?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Programming Ground Control -- HELP!
PostPosted: Fri May 08, 2009 3:35 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Mar 10, 2009 11:36 pm
Posts: 177
You get 4 presets on each bank. There are 36 banks. You can set up each song on its own bank. That's a very organized way to do it.

Regards,
Josh Fiden
Founder / CEO


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Programming Ground Control -- HELP!
PostPosted: Mon May 11, 2009 12:26 am 
Offline

Joined: Mon May 11, 2009 12:23 am
Posts: 1
Location: Metz - France
Plus one Global Preset for the most recent firmwares versions.

_________________
Sorry for my bad English. I'm just a poor lonesome froguitarist...

So, feel free to correct me if I mistake...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: