It is currently Thu Nov 23, 2017 8:07 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: running Electroharmonix 720 looper with a VL2 power supply
PostPosted: Wed Nov 15, 2017 5:20 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 15, 2017 5:12 pm
Posts: 2
I just purchased a Voodoo Lab 2 plus. I want to power an Electroharmonix 720 looper. I have looked over the info for both, but I'm a total newbie to all this stuff, and don't feel very sure about which outlet on the power supply to use for the looper. I also have an Electroharmonix Canyon, which I've arleady run off of one of the first three outputs, and thankfully it didn't blow up on me. Can anyone out there help me out?
Thanks! --DRB


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: running Electroharmonix 720 looper with a VL2 power supp
PostPosted: Thu Nov 16, 2017 12:28 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6760
Location: The Lab
The 720 can be powered from any output with the corresponding DIP Switch set to Normal.

The Canyon needs a little more current so it should actually be powered from Output 5 or 6 with the corresponding DIP Switch set to Normal. No harm will have occurred from using it the way you had it, but it will likely result in unexpected behavior to continue using it that way.

I hope that helps!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: running Electroharmonix 720 looper with a VL2 power supp
PostPosted: Thu Nov 16, 2017 8:44 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 15, 2017 5:12 pm
Posts: 2
Thanks, big help!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: