Voodoo Lab
http://www.voodoolab.com/forum/

Can the Mondo power a digitech Jamman Stereo?
http://www.voodoolab.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=7659
Page 1 of 1

Author:  Gmork666 [ Sun Jun 04, 2017 2:53 pm ]
Post subject:  Can the Mondo power a digitech Jamman Stereo?

Im currently waiting for my mondo to arrive within the next week. Ive figured out all my other pedals but am a bit confused with the jamman stereo. PLEASE help!
Thanks.

Bonus chance to help!: can i power my quilter toneblock201 from the extra courtesy outlet on the mondo?

Author:  JohnClark [ Mon Jun 05, 2017 10:39 am ]
Post subject:  Re: Can the Mondo power a digitech Jamman Stereo?

The JamMan Stereo requires a lot of current and should be powered using the supplied power adapter regardless of if it is the AC or DC version. You can use the Courtesy Outlet for this.

The Tone Block 201 looks to be rated at 250 Watts on the power input jack. This is just a bit outside the 200 Watt rating for the Courtesy Outlet so it probably should not be powered from the Courtesy Outlet.

I hope that helps!

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/