It is currently Sun Nov 19, 2017 10:57 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Current doubler with two ISO 5 units?
PostPosted: Fri Mar 24, 2017 9:52 am 
Offline

Joined: Fri Mar 24, 2017 9:48 am
Posts: 2
What if I want up to 800mAmps at 12V?

Could I use the 12V slot on two different ISO 5 units?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Current doubler with two ISO 5 units?
PostPosted: Fri Mar 24, 2017 10:01 am 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6751
Location: The Lab
As long as the cable will reach... sure, why not! ;)

What are you looking to power?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Current doubler with two ISO 5 units?
PostPosted: Thu May 04, 2017 1:26 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 24, 2017 9:48 am
Posts: 2
Thanks for the reply!

I am looking to power a Kingsley Juggler: 12V, 500mAmps.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Current doubler with two ISO 5 units?
PostPosted: Thu May 04, 2017 2:28 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6751
Location: The Lab
Ah, I was just fishing to see if perhaps you wouldn't need to use a doubler, but that is one that apparently actually needs most if not all 500mA.

Good Luck!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: