It is currently Tue Nov 21, 2017 7:07 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to power my pedalboard with PP2+?
PostPosted: Wed Nov 30, 2016 12:26 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 30, 2016 12:11 pm
Posts: 7
Im looking for a power supply and Im checking out the PP2+

This is my set up:

    Ibanez TS9

    Boss Flanger BF9

    Boss Tremolo TR2
    Boss Reverb RV6

    MXR Phase 90

    Line6 Delay DL4

    DigiTech Whammy V

    TC Electronics Polytune


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to power my pedalboard with PP2+?
PostPosted: Wed Nov 30, 2016 1:15 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6756
Location: The Lab
I don't know of a "BF-9", is the Flanger the BF-1, 2, or 3 perhaps?

The Whammy V can be powered from output 5 or 6 with the corresponding DIP switch set to Normal.

The DL-4 can be powered from output 5 or 6 with the corresponding DIP switch set away from Normal and will use one of the included cables with the one Red end.

The Polytune, TS-9, TR-2, RV-6, and Phase 90 can each be powered from any output with the corresponding DIP switch set to Normal.

I hope that helps!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to power my pedalboard with PP2+?
PostPosted: Wed Nov 30, 2016 10:53 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 30, 2016 12:11 pm
Posts: 7
JohnClark wrote:
I don't know of a "BF-9", is the Flanger the BF-1, 2, or 3 perhaps?

The Whammy V can be powered from output 5 or 6 with the corresponding DIP switch set to Normal.

The DL-4 can be powered from output 5 or 6 with the corresponding DIP switch set away from Normal and will use one of the included cables with the one Red end.

The Polytune, TS-9, TR-2, RV-6, and Phase 90 can each be powered from any output with the corresponding DIP switch set to Normal.

I hope that helps!


Oh, i misstyped. I meant the BF-1.

So essentially I can run all my pedalboard with it? The Whammy V is AC as far i know.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to power my pedalboard with PP2+?
PostPosted: Thu Dec 01, 2016 11:12 am 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6756
Location: The Lab
Cool pedal! I dig those old chassis' from that era of Boss! The BF-1 will need to be powered from any one of outputs 1-4 with the corresponding DIP switch set away from Normal for "ACA" mode.

The Whammy 5 is actually is the first generation of Whammys to accept DC power anlong with the Whammy DT. It is generations 1-4 that require AC power.

Good Luck!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: