It is currently Mon Nov 20, 2017 11:20 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Attempting to use Pedal Power 2 Plus w/Vocalist Live 2 ??
PostPosted: Mon Sep 07, 2009 12:28 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 12:19 pm
Posts: 3
Hello,

I am trying to use Pedal Power 2 Plus with the DigiTech Vocalist Live 2. I have not been successful in making the pedal power 2 the power source. Do you have any suggestions on which outputs I should use? Currently I am using output 6 with the dip switch away from NORMAL position.

If this helps anyone the power supply indicates that its Output: 9V ~ 1.3A

I am trying to avoid making a small AC Extension for the Edison plug on the back on the Pedal Power 2... :oops:

If anyone has any thoughts or suggestions they would be appreciated.

David


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Attempting to use Pedal Power 2 Plus w/Vocalist Live 2 ??
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 12:00 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6756
Location: The Lab
The Vocalist Live 2 requires AC power. You will have to use the Courtesy Outlet on the back of the Pedal Power 2+. Alternatively, either of the high current outputs of the Pedal Power AC will power the Vocalist Live 2.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Attempting to use Pedal Power 2 Plus w/Vocalist Live 2 ??
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 12:18 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 12:19 pm
Posts: 3
Yesterday I did purchase an AC pigtail with two plugs. I did run that off of the courtesy plug.

Specifically are you saying that outputs 5 or 6 or both combined should run the Vocalist?

I don't want to splice the HPRO power transformer but I am starting to wonder if its the actually power connector that comes from the power supply plugging into the Vocalist Lice. Those are about $60 to replace so I may just have to continue using the pigtail.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Attempting to use Pedal Power 2 Plus w/Vocalist Live 2 ??
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 12:49 pm 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6756
Location: The Lab
The Vocalist Live 2 cannot be powered from any of the front panel jacks on a Pedal Power 2+. It can, however, be powered using the supplied adapter connected to the Courtesy Outlet on the back of the Pedal Power 2+.

I'm not quite following you on the last part about the pigtail and splicing the supplied power supply. Does the supplied adapter power up the Vocalist when connected to a wall jack?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Attempting to use Pedal Power 2 Plus w/Vocalist Live 2 ??
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 2:26 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 12:19 pm
Posts: 3
Yes it works just fine plugged into a wall.

I understand that my only option is to use the courtesy plug.

Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: