PPII (non-plus) and Line 6 Digital Modelers

General discussion and tech talk about the industry standard Pedal Power line of power supplies.
Post Reply
iand1821
Posts: 2
Joined: Sat Jul 11, 2009 10:44 am

PPII (non-plus) and Line 6 Digital Modelers

Post by iand1821 » Sat Jul 11, 2009 10:48 am

Is it possible to power 2 Line 6 Digital Modelers (MM4 and DM4) with the Pedal Power II NON plus version? If it is, I assume I should use outlets 5 and 6 right?

Thanks in advance!

Ian

Mark V
Posts: 28
Joined: Tue May 19, 2009 11:12 pm

Re: PPII (non-plus) and Line 6 Digital Modelers

Post by Mark V » Mon Jul 13, 2009 10:21 am

The short answer is, look at the slots 5 & 6 on the PPII and you will see "L6" above each slot. :)

Use the red barrel cables included, set the switch away from "Normal" and you are good to go.

iand1821
Posts: 2
Joined: Sat Jul 11, 2009 10:44 am

Re: PPII (non-plus) and Line 6 Digital Modelers

Post by iand1821 » Mon Jul 13, 2009 3:10 pm

great thanks!

Post Reply