Voodoo Lab
http://www.voodoolab.com/forum/

Boss CE-2 and Pedal Power 2+
http://www.voodoolab.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=3064
Page 1 of 1

Author:  rp108 [ Tue Sep 13, 2011 8:49 pm ]
Post subject:  Boss CE-2 and Pedal Power 2+

Just to be sure :)

Any of the outputs 1 - 4 on the Pedal Power 2+ can power a Boss CE-2 with the dip switch set to ON?

Thanks.

Author:  Rez [ Thu Sep 15, 2011 9:55 am ]
Post subject:  Re: Boss CE-2 and Pedal Power 2+

To power your CE-2 use any Pedal Power 2 Plus output, DIP switch set NORMAL with one of the all black (standard polarity) cables supplied.

Or, if you have an early model CE-2 (with an ACA style power adapter) use any of Pedal Power 2 Plus outputs 1-4, DIP switch set AWAY from NORMAL with one of the all black (standard polarity) cables supplied.

Author:  rp108 [ Thu Sep 15, 2011 1:50 pm ]
Post subject:  Re: Boss CE-2 and Pedal Power 2+

Perfect! Thanks!

Author:  shmuelyosef [ Fri Feb 16, 2018 6:29 pm ]
Post subject:  Re: Boss CE-2 and Pedal Power 2+

I just got a Pedal Power 2 today...of course, I thought that I was so smart I didn't need to look at the manual, but I couldn't get my vintage CE-2 to work. Discovered this thread (and the forum which I was unaware of) and voila...hit the switch and all is good.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/